A Kúra létesítmény-üzemeltetési feladatok végzésére műszaki ügyintéző munkakörbe

Nyomtatóbarát változat

Feladatok:

A Kúria Ellátási Osztálya műszaki adminisztrációs feladatainak önálló végzése, az épület üzemeltetéséhez kapcsolódó kisebb projektek irányítása, valamint nagyobb volumenű beruházási, felújítási feladatokban való közreműködés.

A műszaki ügyintéző feladatkörébe tartozik továbbá a vezetői előterjesztések előkészítése, külsős munkavállalókkal való kapcsolattartás, közreműködés a külsős munkavállalók munkájának szervezésében, valamint a Kúria szakiparosainak irányításában.

Elvárások:

Felsőfokú építőipari vagy egyéb épületüzemeltetéshez kapcsolódó műszaki végzettség, épület üzemeltetésben szerzett minimum 5 éves gyakorlat.

Kiváló írásbeli és szóbeli szakmai kommunikációs képesség.

Előnyt jelent:

Építési műszaki ellenőri jogosultság megléte, jogi végzettség, építési felújítási projektekhez kapcsolódó adminisztrációs és szervezési feladatokban szerzett gyakorlat.

Foglalkoztatására igazságügyi alkalmazotti jogviszony keretében, az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyáról szóló 1997. évi LXVIII. törvény alapján kerül sor.

A jelentkezéseket, fényképes szakmai önéletrajzokat 2021. október 15. napjáig kérjük a human.kuria@birosag.hu e-mail címre megküldeni.

Az álláshirdetésre való jelentkezéshez szükséges személyes adatainak köréről és azok kezeléséről a Kúria honlapján közzétett Adatkezelési Tájékoztató részletes információkat tartalmaz. Az álláshirdetésre történő jelentkezéssel az Érintett hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő adatkörben és feltételekkel a személyes adatait a Kúria kezelje.