A Kúria informatikai beszerzéseivel kapcsolatos feladatok végzésére műszaki ügyintéző munkatársat keres

Nyomtatóbarát változat

Feladatok:

  • A Kúria Informatikai Osztálya informatikai beszerzéseivel kapcsolatos adminisztrációs feladatok önálló végzése, az informatikai fejlesztéshez és üzemeltetéshez kapcsolódó kisebb projektek koordinálása.
  • A műszaki ügyintéző feladatkörébe tartozik továbbá a beszerzések értékbecslése, a vezetői előterjesztések, jelentések előkészítése, az ajánlattevőkkel való kapcsolattartás, ajánlatok kiértékelése, valamint a beszerzett informatikai eszközök elosztási terveinek készítése.

Elvárások:

  • Felsőfokú szakirányú végzettség, alapfokú informatikai ismeretek és alapfokú angol nyelvtudás.
  • Kiváló írásbeli és szóbeli szakmai kommunikációs képesség.

Előnyt jelent:

  • Központosított közbeszerzések adminisztrációs és szervezési feladataiban, Digitális Közbeszerzési Rendszer használatában szerzett gyakorlati tapasztalat.

Foglalkoztatására igazságügyi alkalmazotti jogviszony keretében, az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyáról szóló 1997. évi LXVIII. törvény alapján kerül sor.

A jelentkezéseket, fényképes szakmai önéletrajzokat 2023. január 25. napjáig kérjük a human.kuria@birosag.hu e-mail címre megküldeni.

Az álláshirdetésre való jelentkezéshez szükséges személyes adatainak köréről és azok kezeléséről a Kúria honlapján közzétett Adatkezelési Tájékoztató részletes információkat tartalmaz. Az álláshirdetésre történő jelentkezéssel az Érintett hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő adatkörben és feltételekkel a személyes adatait a Kúria kezelje.